Пусти видео запис

FLASH BAND

Flash Led Light Band je verovatno naš najtraženiji proizvod. Razlog je jednostavan; čini nas potpuno uočljivim u mraku, lako ga je postaviti na bilo koji deo odeće i tela. Mi se često prevarimo misleći da smo vidljiviji nego što objektivno jesmo. U šetnji sa decom, vozeći bicikl ili vodeći psa, posebno u večernjim satima, mi prosto postajemo nevidljivi za mnoge učesnike u saobraćaju. Delom zbog velike frekvencije, užurbanosti ili smanjenje koncentracije svih nas, delom i zbog slabije vidljivosti. Iz tog razloga Flash LED Light traka znatno će vam povećati upravo vidljivost. Bezbedno za vas i vašu porodicu. Na taj način iskazujemo solidarnost jedni prema drugima, ali i odgovornost, kao učesnici u saobraćaju. Na mračnim ulicama i putevima, bez ovih svetlećih traka, drugi učesnici u saobraćaju primetiće vas samo na udaljenosti od 20 do 30 metara, međutim, sa Flash Led Light Band svetlećom trakom, postaćete vidljivi na udaljenosti do 300 metara, samim tim i bezbedniji.
Podesite traku pomoću spojive kopče na istaknuti položaj na vašoj ruci ili nozi. Proizvod je napravljen od čvrste, ali elastične tkanine i sadrži LED sa tri opcije: treperi, brzo treperi i stalno svetli. Pritisnite logotip za On/Off. U paketu su uključene i baterije, 2 x CR 2032, koje su zamenjive i imaju prilično dug upotrebni vek od 60-80 sati. Traka je dostupna u četiri boje: plava, zelena, žuta i roza. Briga o svojim najmilijima najlepša je stvar koju možete učiniti. Za bezbednost svih nas-traka može da bude spas!

GALERIJA

FLASH VEST

Za aktivan sportski boravak van zatvorenog prostora, posebno za pasionirane šetače kućnih ljubimaca tokom mračnijih zimskih dana, toplo preporučujemo Flash LED prsluke. Sa Flash Led Light Vest proizvodom uvek ste dobro osvetljeni i vidljivi do 300 metara – dok obični, reflektujući predmeti, moraju biti osvetljeni pomoću automobilskih farova kako bi bili vidljivi.
Proizvod je podesiv po veličini, izrađen od tekstila žute boje sa elastičnim i blago prianjajućim pojasom oko tela, bez iritacije ili nelagode prilikom korišćenja. Sa prednje strana se lako spaja kopčom, ima tri svetlosne funkcije; dve treptuće različitog vremenskog intenziteta i jednu sa konstantnim svetlosnim sjajem. Po veličinama, prsluci su dostupni kako za odrasle, tako i za decu. Ugodni za nošnju, lagani i elegantni, činiće vas vidljivim i sigurnim gde god se krećete i u bilo kojim vremenskim uslovima. Pritisnite logotip za On/Off. U paketu su uključene i baterije, 4 x CR 2032, koje su zamenjive i imaju prilično dug upotrebni vek od 60-80 sati.

GALERIJA

FLASH STROLLER

Pored svih dobrih zaštitno- preventivnih proizvoda , koje nudimo i koji svi skupa itekako povećavaju našu bezbednost u saobraćaju, ovaj proizvod se svakako izdvaja po svojoj važnosti. A kako i ne bi kada štiti one koji su, u bezbednosnom i samoodrživom smislu, najugroženiji. To su naša deca u kolicima. Flash Led Light Stroller svetlosna traka za kolica čine tu privremenu sigurnosnu dečiju oazu vidljivom i do 300 metara u mraku. Na taj način jasno dajete do znanja svim učesnicima u saobraćaju gde se krećete i tako aktivno štitite svog najmlađeg člana porodice, naravno i vas.
Ovaj proizvod je dizajniran i rađen s puno ljubavi i posvećenosti i zbog toga smo ponosni na njega. Ima jedinstveni dizajn i funkciju, jednostavan je za upotrebu i čini ga vrlo dobrim dodatkom svim kolicima.
Otporan na vremenske uslove, odgovara svim kolicima obima između 210 i 230 cm. Pritisnite logotip za On/Off. U paketu su uključene i baterije, 4 x CR 2032, koje su zamenjive i imaju prilično dug upotrebni vek od 60-80 sati.
Po našem mišljenju, ovaj proizvod je odličan način da pokažete iskrenu brigu prema najmanjima među nama.